Baby tendang

Hi mommies nk tanya normal ke sy baru 18 week pregnant sy ada la rasa tendangan bby halus je lepastu berapa hari tak rasa pulak . normal ke ya? Sy first pregnancy tak tahu

12 Balas

Normal,saya start 16 week dah rasa gerakkan halus baby,now 18 week 2 day makin jelas terasa baby bergerak or menendang,walaupun tak kuat sgt sebab masih kecil🤭☺️

9mo ago

Dia gerak jelas time saya duduk jelas sgt,bukan sekali dia gerak.Walaupun gerakkan dia tak kuat tapi jelas terasa.