Salam momma saya baru 18 week tp dekat perut ada rasa yang bergerak dan pukulan halus.

Itu tanda baby tendang ke ? 😂 saya kadag excited tp rasa tu datang sekejap je dan sangat halus. Boleh ke momma describe mcm mana tendangan yg mama rasa dan smasa week berapa 😂 saya first time mom. #firstbaby ##pleasehelp #ingintahu #bantusharing #bantusharing

2 Balas

Saya haritu 14weeks dah boleh rasa dah sebab badan saya jenis yang petite, yes it is tiny kicks tapi cuba sis be more aware time after makan. Memang ganas cara stretching baby dalam tu 🤣

1y ago

Hehehe yeke. Saya pun kurus je tp selalu confuse ini baby tendang ke angin 😂 selalu rasa bila rileks baring2 nk tido malam

baby gerak la Tu sis. biasanya Rasa Ada wave kat perut.