Jantung laju

Hi mommies? Nk tanya, normal ke kalau jantung laju? Saya dah 28w3d. Tak buat apa2 pun tiba2 berdebar.

4 Balas

Mcm sy awal2.. lps tu buat tyroid test tgk hyper.. ermm.. Slalu tyroid or low hb

1y ago

haritu sy low hb, tp xde simtom sgt.. doc drip zincofer. Lepas tu nurse kk ckp cari longan kering, rebus minum air dia.. alhamdulilah.. smp skg maintain hb.. sis blh cr kat giant/mydin kat bahagian rempah2.. klo nak sedap tmbhla gula batu/madu