Jantung laju

Hi mommies smua. Macam Mana nk hilangkan rasa jantung laju/berdebar ya . Bp ok jer . Kekadang dtg sndiri jantung laju ni. Kalau dkt hosp yg Saya tahu dorang salu tambah air je . Kt rumah ni Kita nk buat apa ya? #ingintahu #firstmom

2 Balas

kalau sy, sy rehat n baring..tengok cartoon favorite 😂 biar tak stress, jantung sy laju jugak sbb sy post TB n post covid..paru2 dah rosak..jd sy duduk2 minum air suam, buat teknik pernafasan yg betul..kalau sy rase xblh jugak, sy tidur..

2y ago

sama la Saya pun post covid. tq puan advice 😘

Kalau saya, time pergi klinik je asyik berdebar debar. Mungkin gemuruh sebab jumpa doktor 😅 sampaikan kena check up BP 2 minggu sekali.

2y ago

hehe kena rilek tu . Saya bp ok je