Gatal2

Hi mommies.. Nk tanya. Normal ke gatal2 kt perut slain dr tanda stretch marks.. Kandungan skrg 30w6d.. Tiba2 naik biji2 merah area strech mark pastu gatal memang xleh nk tahan?..

2 Balas

Memang normal.. Tapi Kalo dibiar nanti kulit jädi tak lawa.. Sis try produk Deildaz_malaysia serum stretchmark. Sy pakai tu je dari kakk sy mengandung pun dia pakai tu. Tengok feedback pun best2. Stretchmark banyak hilang. Gatal boleh hilang, melegakan, licinkan kulit, mencerahkan sekali kawasan gelap, Mencegah stretchmark dan hilangkan stretchmark. Nak boleh contact dworng. Ni number hq 0133564341 tu.

Normal sis..kalau nak garu..jgn guna jari..guna sisir yg bersih..

5y ago

Ok sis.. Tq ats pencerahan jawapn👍😊.. 1st time kna mcm ni.