Mau kan kepastian?

Esok sy ada checkup & kena minum air gula + kena puasa (tak boleh makan & minum) start kul 10 mlm dah. pagi esok tu lepas subuh boleh ke minum air sikit untuk telan iberet? .. risau sbnrnye takut masa nk minum air gula jadi loya?.. kalau ada sapa2 yg tau boleh share sini. sbb dah try search tenet still no answer part ni. thank you??✌?

1 Balas

Pagi2 boleh minum air kosong sikit2.. Tp tangguhkn dulu mkn ubt tu.. Mkn mlm utk hari minim air gula.. Lepas minum air gula pun boleh minum air kosong sikit2

5y ago

oh okay. tq ya sis👍🏻