Placenta previa type 3, 34w

Hi mommies, ni second pregnancy sy. Anak sulung pun czer sebab breech. Kalini pregnant baby alhamdulillah okay kepala dekat bawah, tapi detect pada 20w sy pp type 4. 33w ke klinik scan, nampak sy pp type 3. Lusa perlu checkup untuk warded atau tidak. Sy teringin nak bersalin normal, harap kalini uri naik sikit dan ada rezeki bersalin normal. Btw, anak sulung & baby ni boy. Doakan sy and baby sihat ye mommies ☺️ moga ada rezeki sy normal & dapat baby girl pulak next. Tq mommies

4 Balas

sy pp type 4 at 30weeks, bila cek 32weeks dah jadi pp type 1. sy tk bedrest pun, sy aktif mcm biasa siap angkat baldi mop lantai tunduk2 cuci sangkar kucing. mungkin sy bnsb baik