Stroller and carseat.

Hi mommies, need help on choosing good stroller and carseat. Which i can use it from newborn.

4 Balas

Stroller better cari yg senang nk lipat & cabin size..depends jugak pada bajet sis..nk guna brp lama..buat survey dlu, sis berkenan dengan brand apa, bajet...pada sy jenama joie,koopers,gb pilot should b okey..harga pon affordable...nk premium boleh amek nuna, quinny atau yoyo..sebab kalau beli mahal2 kang baby x nk naik, membazir pulak..yg penting carseat kena ada..😊