Berkahak, Batuk dan Selsema

Mommies need help!!! Baby sy baru 27 hari dan ada kahak batuk dan selsema. Pergi jumpa doc bagi ubat tapi ramai sarankan baby baru lahir elak kan bagi ubat. Ada tak cara untuk kurang kan kahak batuk dan selsema?

3 Balas

mami cuba mandikan baby dgn air perahan lemon plus bole beli sterimar kat pharmacy untuk keluarkan hingus baby .. baby sy pun sebelum 1bulan dha selsema p jumoa dok pkar, dok bagi sterimar sj sis sbb baby kecik lh xbole mkn ubat