Tlg sy ttg isu Cecair Coklat ?

hi Mommies. Nak tnye, sy ada klua cecair coklat lately ni. Sy byk berjalan since sy ada kerja luar. Then hari ni cecair coklat ninlebih byk lagi sebab sy buat mkn² dirumah. So sbok di dapur. Sebab apa ya cecair coklat ni keluar? Perlu segera ke sy ke hospital? Atau sbb sy terlalu byk buat kerja dan berjalan? Pls help me Mommies... ?

1 Balas

Nurse nasihatkan bedrest sis kalau keluar spotting coklat. Kalau keluat banyak cpt2 pegi hosp