Assalam hai, sy preggy 13mggu. Harini tetiba je keluar cecair coklat. Siapa ada pengalaman mcm sy?

Assalam hai, sy preggy 13mggu. Harini tetiba je keluar cecair coklat. Siapa ada pengalaman mcm sy? Sy masih alahan. Muntah2 , dan sy juga baru keluar hospital 3hari lepas. Warded sbb ada infection. Scan hritu baby semua ok, malam ni tibe2 keluar cecair. Risau nya

1 Balas

4w ago

Aah sis, esok inshaAllah sy pergi jumpa doc, nk scan baby. Sy skrg still makan ubat antibiotik. Aduh risau sgt. Hrp2 baby baik2 je. Trmaksih sis respon.