PAMPERS NEWBORN

Hello mommies, nak tnya. Mcm mna nak beli pampers newborn? Mksd saya size s m l tu dalam brapa byk kuantiti nya. And brand apa yg ok? Tak tau nak beli, sebab 1st baby ?

2 Balas

ikot berat baby masa scan 36w..kalau baby lebih 3kg beli terus saiz s pun tak pe..tapi kalau baby dlm 2kg beli newborn tu 2 pek.. bby sy kecik..lahir 2.3kg je..so sy beli petpet newborn utk smpai 5kg..sampai 4 pek baru tukar saiz S.. tapi kawan sy baby die 3.2kg..terus pakai drypers saiz S sbb drypers tu utk bby berat 3-7kg..