PAMPERS NEWBORN

Hello mommies, nak tnya. Mcm mna nak beli pampers newborn? Mksd saya size s m l tu dalam brapa byk kuantiti nya. And brand apa yg ok? Tak tau nak beli, sebab 1st baby ?

2 Balas

Hi sis ni yg sy dpt info dr group yg dorg suggests.so far sy gune drypers :)beli ikut brt ank sis biasaye klo bby kluar 3 kg dorg ckp pki newborn kj tu trus bli s..or trus bli size s ✓ Pampers nb ( recommendations:) ◦ Drypers touch & wee wee dry* ◦ Huggies ultra* ◦ Petpet daypants*sesuai fr nb ◦ Genki* ◦ Drypants ◦ Fitty ◦ Momypoko pek biru orgnic cotton ◦ Mikubi qq shop