barang baby ,

hi mommies, kalau basuh pakai pakaian baby orang kate tak elok pakai mesin basuh , better basuh tangan . so nak tanyalah kalau guna sabun basuh baby and nak pakai mesin basuh okay ke ? yelah , kan mesin basuh tu basuh baju orang dewasa . 😁#1stimemom #bantusharing

3 Balas

saya memula basuh pakai tangan, pastu dah tak larat dah 😅 last last saya basuh guna mesin jugak. tapi saya cuci dulu mesin tu. eco tub clean tu. lain mesin lain cara dia kot. lepastu bila mesin dah okay, saya basuh baju baby guna 'delicate'

10mo ago

kat mesin basuh tu ada button delicate .. so tekan button tuu stiap kali nak basuh baju baby

sy bsh guna mesin je sis,,sama ada bsh bj bby dlu @ akhir bshan,jgn cmpr ngn bj2 dewasa

Ok je sis.. asalkn xcmpur ngn bju kita.. sy bsuh mesin je.. hihi