Baby 4months!

Hi mommies? biasanya baby start tak pakai stokin umur brapa ye? And berak basuh tak pakai baby wipes lagi? Boleh ke basuh pakai air paip.

1 Balas

Baby sy 5mth msh pakai stokin tp on off sebab dia suka makan kaki. Basah dia punya stokin. Haha. Berak since 3 mth sudah cuci pakai air. Sebab najis dia bau betul. Plus dia baby girl tekadang najis masuk dlm dia punya barang. Bagus lg cuci air. Tp lap dlu pakai wipe tisu bersih2 spya kerja mencuci pakai air pn senang. Sbb baby blm pandai bdri semua kan. Dan sy pn jenis yg tak kuat mengangkat ank satu tangan😅

5y ago

Ohh mcm tu ok trima kasih infonya. Sy first time jd mummy. So kurng pngthuan skit. Family pn jauh