20Weeks

Hello mommies! Nak tnya, dah boleh beli brang2 baby ka at 5mo pregnancy? Hehe. Excited sngat tengok brang2 baby. Tapi masih xtau nak mula beli apa. Any suggestion? ??

1 Balas

blh jer bli ckit2 dlu..lgpn start bli ckit2 xrsa sgt bajet yg kluar nnt..sy biasanye nk msuk 7mo bli yg basic dlu..in case bby tkeluar awal pn dh ada brng2 yg pnting dh..cth lampin,barut,sluar bju,toiletries yg travel pack,bedung,mittens n booties