Barang baby

Hyee mommies , mommies beli barang baby masa kehamilan dah berapa minggu yee? Saya baru 3 bulan lebih , dah tak sabar nak beli barang baby , sebab first pregnancy hehe excited tu terlebih sikit , tapi dalam masa sama takut awal sangat kan . Bolehh bagi pendapat takk mommies semua? Terima kasihh🫶🏻❤️ #firstmom #firstbaby #pleasehelp

6 Balas

24w keatas beli.. Nk beli awl xkisah..cuma org kate xberapa elok.. Ade byk sebab.. Tp kita ambil y positif.. Boleh aje nk beli 😊

30w bru beli. 36w bru packing brg pg hospital. 39w bersalin. sye mls beli awal2. nnti penuh sgt bilik bby 😂

Boleh je 🌸 kita ikut sale 😂😂 ada sale kita beli. Kita baru 4 bulan. Pregnant anak yg ke-3.

Saya 16week dah start beli. Setiap bulan beli sedikit tunggu sales🤣. Tkde masalah..

saya 4 bulan dah start beli sikit2... nak beli sekali gus semua..tak mampu..🥺

Orang selalu beli barang baby waktu 7 bulan