New Born Baby

Hye mommy, boleh ka share brang2 yg perlu dibawa utk preparation beranak ka ? utk mommy & baby

1 Balas

mommy items: discharge outfit, maternity pad, stokin, underwear, toiletries, charger phone, makanan, air, energy bar, sweater, tuala, covid self test, facemask, buku pink baby items: discharge outfit, diapers, wet tissue, selimut, swaddle, mitten booties hat. baju suami pun pack sekali simpan dalam kereta.