tolong saya

Mommies nak tnya , awal bulan lepas saya dah period , tiba² hujung² bulan lepas saya period lagi tpi cuma 4 hari saja .. bulan ni saya dah lewat 5 hari .. adakah itu tanda² saya boleh hamil ? ?

3 Balas

Kadang hormone xbalance sis.. sy period 8/11 pastu 21/11 dtg buln lg... dh cek upt lepas seminggu xde line 2.. tup2 17hb dtg bulan mcm biase...

Nak tahu lebih lnjut, better buat upt test. Tokleh nk teka2..😅 boleh jdi lmbt sbb hormon..

Baa jgn kasi lama cepat² cek upt 😀