Baby masih bedung even nak masuk 4bulan dahh

Hi mommies nak tnya anak sy dari lahir sampai skrg kalau tdoq mesti kena balut tak kesah tdoq siang ka malam ka mesti kena balut..klu xbalut dia tak tdoq.. anak mommies ada yg mcmni tak??? Hmm taktau laa sampai brp bulan kena balut anak sy nii..Sy dh malas nak balut dia...btw kena balut dg kain batik tauu sebab balut dari kepala...klu balut dg bedung tak muat hmmm 🥺🥺🥺 nak bwk p mana2 susah sbb tak cntik lgsg balut ngn kain batik hurmmm nampak mcm baby zaman dulu

Baby masih bedung even nak masuk 4bulan dahh
46 Balas

comel..mcm pki tdg..dia sndri suka pki bedung ke x?mcm ank sy xska kna bedung..tp klu xbedung..dia susah nk tdo..sbb tgn asyk kcau muka dia..ank sy 3 bln..

9mo ago

MasyaAllah comel nya..

oklhh tu klo die nk bedung,lg lena n lme die tido,bukn Sume baby suka d bedung tau,lgpn comel je ank awk tu d bedung..so pikir positif Dr negatif ye

Anak sye plak mse dlm pantg lg da x nk bedung.. tdo kerap tkejut2.. slalu bg anak tdo mngiring pastu apit bntal kiri kanan.. mgkin sis bley cbe..

"baby zaman dulu" hehehe alaaa comel lah.. sis tau tak comel je saya tengok kain Bedung sis tu.. baby sleep pun comel je.. agak klasik gitu 😍

Ank sy 9bulan baru bebas bedung.. X pelah kalau ank tido lena bedung jela baby tu.. Masa kecik hanya skali. Nnt rindu pulak😆

Anak saya sampai sekarang nk berbedung time tidur.. kalau tak, masti mengamok😆 dlm ramai2 , dia sorg je yg suka bedung..

x pe awak , ikut pada keselesaan dia ,anak sye smpai umur 7bulan dia nk tdur di bedung , lme lme tu dia pisah sndiri ,

anak sy nk masuk 4 bulan pun masih suka berbedung, asalkan dia selesa dan boleh tidur dgn lena sy sangat bersyukur..

Ala comel ya dia. Anak saya dulu tak suka dibedung. Asyik terkeluar ja tangan. Nak bedung cantik kemas pun susah.

alahai..hehe..takpa dik, layankan ja anak, janji dia mau tidoq.. kalau tak tidoq, mak jugak yang susah hati. 🤭