Baby masih bedung even nak masuk 4bulan dahh

Hi mommies nak tnya anak sy dari lahir sampai skrg kalau tdoq mesti kena balut tak kesah tdoq siang ka malam ka mesti kena balut..klu xbalut dia tak tdoq.. anak mommies ada yg mcmni tak??? Hmm taktau laa sampai brp bulan kena balut anak sy nii..Sy dh malas nak balut dia...btw kena balut dg kain batik tauu sebab balut dari kepala...klu balut dg bedung tak muat hmmm 🥺🥺🥺 nak bwk p mana2 susah sbb tak cntik lgsg balut ngn kain batik hurmmm nampak mcm baby zaman dulu

Baby masih bedung even nak masuk 4bulan dahh
46 Balas

ank sy smpai 8bulan pn bedung lg wktu tdo. xpew nnti die sndri akan buka kain bedung, lme2 nnti ok lah tu ..

comelnya 🤣 takpelah masa kecik jeh ikut kehendak dia .. dah besar boleh la pakai ikut kehendak kita pula

anak sye pun bedung sampai 4 bulan. stop bedung bila dia pandai ngiring. takut tertiarap bahaya kat dia

alolor awat comey sgt awk ni dik baby..hee...biasala bby..nnt lma2 dh dpt kaki nnt okayla tu..

Amboi demand ye dia xnk tido klu xnk bedung 😂. Comel sgt klasik gitu

Xmcm org dlu..comeiii 🥰🥰🥰 kalau baby tdo xterkejut blh da bukak slow2..

Anak sy pn masih bbedung klu nk tido baik siang mahupn mlm wlupn 3 bln,,

Takpe sis asalkan baby selesa je.. skjp je nanti dah besar takde dah

anak buah sy dia nk tido mesti kena bedung sampai 7-8bulan gitu

Terima kasih semua yg sudi komen dan bgi cadangan kt sy🤍