mohon bagi pendapat/pengalaman

Hi mommies, Just nak tanye. Kalau lepas bersalin tu kita takde susu badan lagi macam mana ye?

6 Balas

Nurse akan bantu awak.. Jgn risau dia akan ajar teknik myusu dgn betul.. Mule2 klu sikit pon jgn risau sbb perut bby bru lahir kecik sgt2..teruskaan direct bf insyallah mkin lama makin byk susunye..

Masa saya bersalin sy ingat kan takda susu. Sy bgtau nurse. Dia ajar cara menyusu yang betul. Perut newborn besar ceri je. Tak perlu ada susu melimpah ruah pun

sambil ank ngepam, kte smbil urut..insyaAllah kuar

Nt blh mintak susu fm

blh berurut..

ade picit je