Bleeding In Pregnancy

Hi Mommies, Nak Tanya Utk Kepastian. Kalau Pregnant 6weeks Mmg Akan Ada Darah Sikit Ye Kat Pantie Liner. Maksudnya Selepas Selesai Toilet, Bila Lap Dengan Tisu Kering Ada Darah. Tapi Darah Cair Je. Dalam Few Days Ni Macam Kerap. Any Idea Boleh Share. For Those Berpengalaman. Or Pernah Alamai Juga. Perlu Ke Jumpa Doc.?

27 Balas

In pregnancy kalau ada spotting trus refer doktor. Xkisah setitik ke sikit ke cair ke.