Air kosong

Hi mommies! Nak tanya tips la.. skrg sy baru 10w. Sebelum pregnant, senang je minum air kosong takda masalah lansung tp lepas mengandung ni bila minum air kosong je rasa mual dan nak muntah. Normal ke? Atau ada tak sesiapa ada masalah ni? Boleh share tips utk overcome tak.. sb baru je beberapa hari lepas kena urine infection sebab kurang minum air. ☹️#pleasehelp #firstmom

2 Balas

Sy pun dulu mcm tu sepanjang 1st trimester . Mmg rs stress sgt sbb haus tp xbole nk minum.. kalau minum air masak sy muntah. Mula2 sy minum air sunquick tanp gula.. tahan 2minggu je. Lps tu air cordial rutbir f&n .. lps tu sy xingt da.. buat cair2 asalkan bole minum.. yg penting kene minum juga tp at the same time kene jaga gula…

2y ago

Terima kasih 🥰

Tmbh sikit perahan lemon dlm air masak.

2y ago

Terima kasih 🥰🥰