Bayi bawah sebulan sembelit.

Hi mommies. Nak tanya susu FM apa yg okay utk baby yg sembelit. So far saya pakai s26 dgn anmum tak sesuai.

8 Balas

Okay utk baby org lain tak semestinya okay utk baby awak. Susu nie mmg kena try and error. Kalau nak jimat beli yg trial pack 150g/200g dkt shopee dulu

bby sy dri umur 3bln lg sy bgi fm dupro .alhamdulillah shingga skrng 6blan 18hri msi susu dupro..tkde sembelit .

Boleh cuba - Enfalac - dupro - similac - dutchbaby Still kena try and error juga ya.

baby saya minum frisolac Ar... Alhamdulilah sehari 3 kali membuang

awak blh cuba susu lactogen

cuba try lactogen step 1..

dupro okay untuk baby saya

try enfalac gentlease..