Susu Baby

Nak tanya susu apa yg sesuai utk baby ye, sy dah try macam macam dah, first lactogen tak sesuai, lepastu tukar dutch baby, baby cirit pula, lpstu anmum sembelit lpstu s26 kotak pink tu sembelit juga skrg ni s26 kotak gold pula, sy buntu dah, tak tahu apaa yang sesuai sbb lain baby lain kan

1 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Try enfalac.. Tp agak mhl la..

3y ago

Tulaa tak kisah beli mHal sis tapi bilaa kita beli tapi baby tak boleh, kira membazir