Sembelit bayi bawah 6bulan

Hi nak tanya susu formula apa yg okay untuk bayi sembelit ye..bayi saya minum susu campur dgn susu bdan tapi lebih minum susu formula brbanding susu bdn..sebelum ni minum susu s26 okay saja xde msalah tapi sejak nak masuk ke 2bulan ni bayi kerap sembelit patut ke saya tukar @ teruskan..suggest susu yg okay pls 🥹#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Balas

baby sy bf + lactogen dr newborn. masuk 3 minggu umurnya baby sembelit. sy tukar ke dupro. skrg dah ok berak,tak sembelit