Breast sakit

Saya bf mom yang pam susu time keje. Semalam tetibe tak tau ngape, saya pam susu tapi tak keluor banyak, pastu balik keje tu breast saya sakit giler pastu bengkak keras & berketul2 rasa. Sakit dia nangkap habis sampai belakang sampai kepala. Duk bagi anak hisap pun tak surut2. Tuam2 pun tak surut sangat. Tak tau nak buat apa lagi ni. Ada idea tak?#advicepls #pleasehelp

1 Balas

mcm sy dlu bila jd mcmtu..kalau rumah ada water heater..puan try mndi dgn air suam halakan pd breast smbil tu urut perlahan lahan...dlm. ms yg sm lepas mndi ambil air suam letak dlm botol gelekkn dkt breast..atau guna pad rendam dlm air suam dan tekap dkt breast..in shaa Allah dia akan ok.dlm ms yg sm chck dkt puting ada x blok..kalau ada blok means kena sapu krim nipple smpai dia ok..kekdg blok dkt puting pn blh je mcmtu..mg cpt sembuh..aamiin