Berak bocor

Hi Mommies ! Nak tanya. Semua brand ni dah try +Mikubi. Semua bocor. Tapi tak banyakla berbanding drypers. Anak minum susu Lactogen. Umur 5 bulan. Start bocor dari 3 bulan. Ada orang cakap jgn biar anak mengiring tapi anak selalu bocor waktu dia baring. Adakah salah pampers atau normal lama2 akan ok? Minta pendapat mommies ??

Berak bocor
43 Balas

Anak sy dr 1st pakai drypers, so far skrg punya kualiti kurang banding dulu..tp yg warna hijau punya kualiti mcm pk la🙋🏻‍♀️

Bocor mknanya cair sgt tu Tp okla bru 5bulan kan 6bulan da boleh start mkn Nnti taik akan keras dan tk bocor dah

Saya guna dryper.kalau sy, bila berak bocor mksdnya kne tukar satu size lgi besar.stakat ni mmg mslh selesai dgn tukar size je

Saya dulu pakai huggies dengan diapex bocor.. petpet ok.. tapi kadang bocor juga, sekarang nak try genki tak tahu lagi macam mana..

4y ago

Owh yeke

Anak saya dlu pakai drypers, x sesuai, bocor. Lepas kejadian tu, pakai huggies diapers sampai skrng, umur hampir 5 bulan.

baby sy dari kecil pakai huggies, Alhamdulillah ok, mungkin sis kena Cuba diaper lain or kerap tukar diaper nya

Pkai applecrumby / merries / miezu/ kmom. Xpernh bocor. Drypers , huggies & gengki prnh pkai bocor n bby bruam

pakai y jenis murah..skrg pet2 xmcm dulu..pakai xlama tp da boco..atau pkai jenama tesco org kate ok

Sy guna huggies.. Alhamdulillah x penah bocor.. Pet Pet drypers diapex n mami poko bocor semua

Applecrumby x bocor.. selesa utk baby lembut mcm kapas n ada penanda jgk klu diapers dh full..