Gdm on ubat

Hi mommies, nak tanya selalu kalau gdm yg makan ubat ni kena serah diri awal ke ? sy first mom. due bulan 6 tapi dah semakin berdebar nak dkt bersalin ni 😅😅

15 Balas

gdm on ubat kne 2 mggu awal serah diri dari tarikh due. anak frst pengalaman gituuuu bersalin 38week 2 day

Ye.. kena beranak 38w.. sy punya la takut nk induce, mcm2 benda lasak sy buat last2 beranak 37w 🤭

yeke..on DC pon kena serah diri jgk ke..alahaiii..seram lak sy..sy pon due date bln Jun..

ya dlm 38w serah diri. nti dktr pakar bg tarikh

ya 38w doc suruh serah diri