Muntah muntah

Hi Mommies! Nak tanya, saya everyday kalau makan ubat Zincoffer yg kk bagi tu mesti muntah2.. saya takut ubat tu tak sempat absorb dalam badan da keluar balik.. siapa macam ni jugak? apa yg mommies buat untuk taknak bagi ubat tu keluar balik? help me 😭 #firsbaby

31 Balas

Sama dengan saya sis, makan ubat time pagi minum air masak je, pastu lepas pada 30 minit terus akan muntah keluar air masak yg minum tadi tukar jadi merah2 mgkin sbb ubat tu dah hancur tapi mgkin tak sempat nak meresap, next appoinment saya nak mintak tukar ubat, tak serasi la zincoffer ni, bila muntah pon bau busuk ubat tu sedangkan tak makan apa apa lagi time pagi.