Muntah muntah

Hi Mommies! Nak tanya, saya everyday kalau makan ubat Zincoffer yg kk bagi tu mesti muntah2.. saya takut ubat tu tak sempat absorb dalam badan da keluar balik.. siapa macam ni jugak? apa yg mommies buat untuk taknak bagi ubat tu keluar balik? help me 😭 #firsbaby

31 Balas

sy x mkn ubat tu sbb 2 kali dh cuba n muntah teruk.. so sy g klinik luar n beli ubat dr klinik luar sementara tggu cek up seterunya.. semalam cek up kt kk sy mtk tukar ubat dan bgtau yg sy x dpt nk mkn ubat warna merah tu.. jd doktor bagi ubat lain yg kecik2 4 jenis.. yg tu sy mkn pagi td ok..