Ambil minyak kelapa dara

Hi mommies nak tanya perlu ke kita ambil/minum minyak kelapa dara ni tujuan dia untuk apa ye yg sebenarnya. Ada kesan buruk tak selepas beberapa bulan tu. Sbb tak pernah amik any supplement luar #pleasehelp

4 Balas

utk cantikkn hb, dan senang bersalin insyallah. tiada kesan buruk atau kesan sampingan jgn risau 😊

2y ago

patutnya kena minum dari 6 bln.. atau mgkin boleh seawl lgi. tp incase nk cantikkn hb boleh je amalkn skrg. dia ada 2 jenis skrg, ada jenis minyak dlm botol, dn ada jenis ubt gel. cara mkn tu terpulang pd jenama yg awk nk beli. sy amalkn d'aura jenis pil.. 2 pgi n 2 mlm😊