32weeks

Hi mommies, nak tanya normal ke tak ya bila celah kelangkang saya membengkak bila saya cingkung lama mcm bila basuh bilik air . Kadang2 saya takut sbb mcm kemaluan tu terkeluar mcm nak keluar baby. Dan saya berasa sangat ngilu pada kemaluan dan kadang2 rasa nak teran dengan sendiri tapi tak rasa nak berak ke apa. Tq mommies??

2 Balas

Normal. Baby trun ke bwh dh tu. Tp sush nk keluarkan die cmtu je sis..selagi air ketuban xpecah.hritu sy rs jgk cmtu nk2 bila asyik mencangkung. Last2 guna toilet duduk je msuk 3rd trim. Bru la ok sikit. Sy p jgk mengurut. Tu org urut tu ckp ank dh ke bwh ni. Sebulan dua lg smp la ms die nk kuar tu

4y ago

Laaa yeke, thankyou sis for info😊❤️

☹️