Pelvic pain selepas bersalin

Hi mommies, nak tanya normal ke pelvic pain ni akan berterusan sampai selepas bersalin? 7 bulan dah selepas lahirkan anak 4kg saya still ada masalah pelvic pain. Sakit sangat nak2 ada anak yang makin membesar makin banyak akal ni. Setiap pergerakan menyakitkan😢

2 Balas

tk pasti la mummy. sy lepas besalin memang sakit pelvic kalau mencangkung hampir 4 bulan jgk rasa sakit pelvic kalau cangkung. skrg anak da 7 bulan da tkde rasa sakit pelvic tu. kt tmpt jahit pun da tak sakit. kalau tak sy rasa lg sakit kt tmpt jahit terasa kawasan pelvic tu sakit