Pelvic pain selepas bersalin

Hi mommies, nak tanya normal ke pelvic pain ni akan berterusan sampai selepas bersalin? 7 bulan dah selepas lahirkan anak 4kg saya still ada masalah pelvic pain. Sakit sangat nak2 ada anak yang makin membesar makin banyak akal ni. Setiap pergerakan menyakitkan😒

2 Balas

tk pasti la mummy. sy lepas besalin memang sakit pelvic kalau mencangkung hampir 4 bulan jgk rasa sakit pelvic kalau cangkung. skrg anak da 7 bulan da tkde rasa sakit pelvic tu. kt tmpt jahit pun da tak sakit. kalau tak sy rasa lg sakit kt tmpt jahit terasa kawasan pelvic tu sakit

ya mmg masih sakit..xtahu la mmg xhilang sejak ank 1st..