5weeks takde alahan

Hi mommies, nak tanya normal ke kalau 5minggu takde ape ape alahan & takde rasa mengidam ape ape. Cuma perut rasa cramp sekejap sekejap dalam 30saat then hilang 10-15minit rasa cramp lagi 30saat hilang. And breast sakit + sensitif. Normal je ke ya? Saya first time jadi nya tak tahuu 🤭

15 Balas

normal tu sis macam yg saya alami skrg ...perut asyik cramp..😊😊

Sy mcm sy jgk. Tapi sy mcm rasa x sedap perut. Tu ke namanya cramp?

samalh kite pun bru 5 minggu dan first time🤭...breast pun rasa sakit

7mo ago

Kan. Kalau tersentuh rasa nak nangis 😂

sama mcm sy.. sakit mcm sengugut.. xde mngidam apa2..

7mo ago

Normal ke ya macam tu? Risau sebab tak tahu ape ape ni first time pregnant 🤭

sama mcm saya..dah scan je sis?

7mo ago

Belum lagi sis. Saya tanya klinik dia kata better scan 6-8weeks. Sebab kalau scan sekarang kecik sangat lagi nanti tak nampak and kena repeat scan