Bayi 5 bulan minum susu 4 oz

Mommies nak tanya, anak saya usia 5 bulan, minum susu 4 0z gap jarang 4-5 jam, kadang-kadang nak hbiskan 4 oz tu pun sush,minum 3 oz ke, balance 1 oz tu lepas 30 minit. Berat bayi 7.1kg.

3 Balas

Total oz anak awak sehari brapa ye? Anak saya 4 bulan pon mcm ni. Buat 4oz tp minum 3oz kadang kadang habis 4oz

baby boy ke girl? sehari brp oz dia minum wpun minum kejap habis x habis ni?

9mo ago

3-4 oz...baby girl... 7-8x satu hari..

Baby girl ke. If 1 hari cukup 20-30 oz, okay je

9mo ago

Alhamdulillah.. 20 oz lebih..tak ade maslh ya..maaf 1st time mommy..