buku pink

hi mommies, nak tanya la...bape mnggu pregnant baru boleh buat buku pink kat kk ye?

20 Balas

Lebik baik puan call kk area puan tanya bila blh dtg buka buku pink....lebih mudah dan xperlu byk kali dtg....sbb ade sparuh kk kita dtg trs pon dia xtrs buka buku...dia bg date lain utk dtg buka buku...jd 2x kerja d situ😊

Better puan call KK brdkatan n confirmkn sbb ada certain KK yg buat buku 10 minggu ke atas saja Saya call KK seawal 5 minggu n ingtkn nk buat awal...tpi KK set date sruh dtg bila 10 minggu 😅

Saya 6 minggu dh buka.. Pergi awal2 is better at least dpt ubat dr doctor di awal kandungan.. Especially asid folic

8-12w. If puan ada miscarriage sebelum ni atau mslh kait dgn pregnancy blh bukak awl2.

Sy 10w dh buka. Buka awal pn xpa. Senang klinik nak pantau beby kita 😁

KK kmi asl tau pregnant trus dpt bkk buku pink..

Sy dulu 9weeks dah bukak buku dkt kk ☺

Saya pergi buat buku Pink 10 week

Sya 9 weeks baru buka sis....

Sya 4 weeks da Buka buku da.