Boleh ke tak boleh ?

Hi mommies! Nak tanya la sebenarnya boleh ke tak boleh breastfeeding sambil makan ? ada cakap tak boleh takut anak kena cacing/kembung ada yang cakap boleh. So mana satu ? pls i need clarification hehe

4 Balas

Ni first time saya dengar😁100% tak betul. Awak breastfeeding mom ya? Saya cadangkan awak follow certified lactation counselor di IG/FB/TikTok. Antaranya - Puan Nad Masrom - Puan Ika Nabella Ada lagi tapi saya tak ingat. Ada mommy pernah share list of certified lactation counselor. Awak search je kat search bar. Nanti akan keluar.