Scan

Hi mommies nak tanya kalau dalam 16weeks nak scan dah boleh nampak jantina ke? Suami eksaited nak tau tp tkut pgi scan tp tak nampak lg.. Tq in advance

1 Balas

ade org yg da nampak.. ade yg belom.. ade yg da nampak tapi bby sorok.. hiihiii.. depends.. sy nk buat jgak tapi better tunggu 20w je skali buat details scan..

4y ago

Tulah ada baca jugak org kata buat detail scan ni bagus boleh nampak problem baby dalam perut hihi