Saya dalam dilemma

Hi Mommies, nak tanya. Dh 2 hari saya buat UPT & hasilnya positif 2 line. Tapi bila cek kencing pgi klinik, klinik tu kata negative 😭😭 saya dh berharap sgt dh ni.#firstbaby

Saya dalam dilemma
25 Balas

InshaAllah positive tu. Saya p klinik swasta mereka kata kalau dah buat test sendiri pregnant lah tu. Mereka tak repeat upt test dekat klinik. Lepas tu doktor tanya nak scan sekarang atau tunggu 8 minggu. Saya scan je terus sbb teruja anak first dan nampak kantung. Alhamdulillah..Awak jgn risau, jaga diri baik2, makan makanan berkhasiat dan banyak kan rehat ya.