Saya dalam dilemma

Hi Mommies, nak tanya. Dh 2 hari saya buat UPT & hasilnya positif 2 line. Tapi bila cek kencing pgi klinik, klinik tu kata negative ?? saya dh berharap sgt dh ni.#firstbaby

Saya dalam dilemma
25 Balas

Klau tgk samar2 tu awl lg mgkin bwah 4w..tp mmg positif tu.. cuba nnti dlm 8w ke ats scan klinik swasta..

3y ago

TQ sis! lega hati bila baca ?

Dh confirm positif tu sis, tahniah ! Better sis tggu 8w keatas scan di klinik. Kalau scan skrg mgkin tak nampak lg.

Tunggu haid datang , atau tunggu tanda2 seperti mual di pagi hari . Sensitif bau tekak loya . Nti cek lagi

Dalam 4-5 mggu...awal pagi tadi sy cek...sekali cek sja,ni keputusan dia

2y ago

TQ Sis...??

Paham sgt perasaan ni... InsyaAllah pregnant ni sis.. Kite doa byk2 taw

positif tu sis.. klinik mmg mcm tu. jg kandungan lek lok sis.. tahniah

Positive tu sis. Semoga dipermudahkan urusan sis. ?

Mcm saya hri tu la..tpy skrng bby dh 8 bulan

Tahniah sis ? Sila ke klinik lain ?

clearblue tu dah high quality sudah tu..