Saya dalam dilemma

Hi Mommies, nak tanya. Dh 2 hari saya buat UPT & hasilnya positif 2 line. Tapi bila cek kencing pgi klinik, klinik tu kata negative ?? saya dh berharap sgt dh ni.#firstbaby

Saya dalam dilemma
25 Balas

confirm positif tu sis . sy mula2 pun mcm tu jugak samar2 . sy pergi klinik request nk buat test air kencing ..tp bila sy ckp sy lapan kali buat upt positif , terus doc buat scan . tp tk nmpk lg la sbb masih awl bru 4-5weeks mcm tu .skrg nk msuk 9weeks. sis sme mcm sy tu mse awl2 cek hri tu ,bru 4-5weeks . sis tunggu dlm 3weeks lg insyaallah ..jge kndungan elok2 sis..

2y ago

ada tu sis.. kalau awal² 8week kebawah pegi klinik kesihatan n test line tak terang memang dia suruh balik n kata xpregn...kalau berkemampuan sebelum g klinik krajaan baik pergi swasta dlu..