Boy or girl

Salam hi mummies nak tnya. Utk first baby mummies prefer baby boy or girl? Saja tanya sebab saya tahu rezeki boy or girl tu dari Allah tapi just nak tanya mummies hihihi 😝😗😁

4 Balas

saya dpat baby girl anak prtama dulu scan dia tk prnh bg tngok gender beli baju pun yg unisex laki permpuan boleh pakai..ni tgh tnggu sec baby haritu scan tak nmpak lagi harap² boy la sebab dapat alahan yg lain dari baby girl 😂

xkeysah pun gurl or boy 🤗 kalau gurl ayah dia akan jd pelindung dia sampai dia jumpa suami dia besar nanti...if boy dia boleh jd pelindung utk mak ayah besar nanti 🥰

memula prefer baby boy sebab dah ad 2girl tapi tetiba husband cakap da ready ke nak ad anak lelaki?terus rasa macam xpelaa anak perempuan ajelaa 🤭

ank pertama nk boy..alhamdulillah dpt..ke 2 ni pun nak boy jg tp dpt rezeki dpt girl