MGTT

Hi mommies. Nak tanya. Biasanya dalam tempoh berapa lama nurse akan call balik kalau ada gdm? Pagi smalam minum air gula. Hari ni berdebar- debar tengok phone kot2 KK call. Tak tenang rasa?

1 Balas

Sy haritu dalam masa seminggu.. kalau sangkut kk akan call.. Klu tak sangkut, kk xkan call pon and result sy dpt masa cek up seterusnya...

4y ago

Bergantung pd kk jgk.. Sy kt kk shah alam.. Awal2 dy da bgtau.. Dlm smnggu klu sngkt dy akan call.. Klu bab mkn tu.. Mkn je.. Sbb dah lepas test kn.. Tp kne kawal jgk la.. Bykkn mnum air masak.. Tu yg penting..