MGTT Kali Kedua

Salam Ibu Ibu. Saya nak tahu lah. Kalau kita minum air gula untuk kali kedua, selalu KK/GH amik masa berapa lama ye untuk call dan inform kalau kalau kita sangkut GDM? Saya baru je minum pagi tadi. Tengah nervous. Harap tak call lah 😂😂😂

5 Balas

saya dari minum air gula pertama hingga kedua misi tak telefon bila buat checkup harian alhamdulilah result normal kedua duanya dan saya tak ada gdm masa preganant kedua ini misi kata kalau pihak kk tak call maknanya normal

Tempat saya kalau sangkut, hari yg sama nurse akan kol. Tapi nasib la tak dapat kol 😂 takuttttt.

Kita sama . Harini pun minum air gula tp kk tk call lagi . Minta2 tk sangkut la 😂

tmpt sy 3 hari paling lama. tp slalu klu sangkut tu cepat je misi call.

saya esok nya terus call sangkut gdm heheh