Costing GH

Hi mommies, nak tanya. Berapa standard harga bila kita bersalin di government hospital? Termasuk jika kita kena induce. Atau mommies boleh tak share je,berapa amount u guys bayar?

18 Balas

sy brslin hsptl krjaan free je trmsuk induce...

2y ago

hospital terengganu ditanggung oleh kerajaan negeri.. ad sy masuk ward sebab excdent nk p bayar org yg jaga kaunter bgtau kerajaan negeri tanggung

Sy guna GL suami..suami kerja govt..Alhamdulillah dpt la free ☺️..

bersalin normal bayar 30 ringgit je. kalau induce tak pasti 😅

saya emergency czer, stay dlm ward 2 hari kena bayar 42rggt

emergency czer rm186. depends on org. standby je rm200.

hospital shah alam rm31 jew bersalin normal. 3h2m

Sy Czer kat hospital serdang. Caj dalam rm 150 ++

bwah 200