suara serak

Hi mommies. Nak tanya baby saya tetiba nangis keluar suara serak. Dia takda batuk ke apa. Sampai sekarang seraknya. Tak macam selalu bunyinya. Saya tak pasti kenapa. Ada ke sesiapa ada pengalaman begini? Tq

1 Balas

Kalau baby d bawah 6 bulan terus jumpa doc je sis. Jgn biarkan d rumah. Sekurang2nya kalau jumpa doc blh tau ada masalah atau tak. Sis mesti alert kalau ada apa2 benda yg tak kena dgn baby sis. Jumpa doc okey

5y ago

Terima kasih sis.