Suara serak

Ada yang tahu tak kenapa bby suaranya serak , tapi tk batuk dan selsema . bby 2 mnth . minum susu s26 . jadi risau bila dengar suara dia serak . then kerap tidur .

2 Balas

Sis. Dah tahu ke kenapa suara serak? Baby saya sama macam awak 2 bulan lebih. Minum s26 jgk. Tapi tak batuk or selesema. Tiba2 je bangun tido suara serak rock😅😅😅

4mo ago

Kenapa ya? Anak saya 2 bulan suara serak tk batuk dan tk selsema jugak . Tkde lah kerap tpi kadang kadang tu tiber serak. Kenapa ya? Tpi tiap kali dia muntah atau jeluak mesti mcm berlendir .

kalau diluar kebiasaan/tak normal pada awk, boleh bawa ke klinik utk doktor cek. sekurang2 nya kalau doktor sahkan takda apa2, kita lega.